Меню
Вибір міста:
Катеринославський бульвар, 2 офіс 526

Візова підтримка

Безвізовий режим не дає права на виїзд за кордон з метою роботи, навчання, тимчасового або постійного проживання! У всіх цих випадках необхідна наявність візи.На підставі ліцензії, яка не у всіх наших конкурентів є, ми надаємо послуги з працевлаштування на території країн ЄС. При цьому допомагаємо клієнтам з обов'язковим отриманням робочої візи терміном на 3 місяці (Чехія), 6 місяців і 12 місяців (Польща). Для отримання робочої візи в Чехію або Польщу ви повідомляєте нам вид роботи, на яку згодні, і галузь. Додатково інформуєте про знання іноземної мови, в тому числі польського або чеського, що є принципово важливим на висококваліфікованих роботах.

Бажають працевлаштуватися за своєю спеціальністю можуть легалізувати (нострифікації) наявний диплом про вищу освіту в обраній країні з нашою допомогою. Також фахівці готові виконати переклад вашого диплома з вкладишем та нотаріально його завірити. У разі виїзду на роботу в Чехію виконується легалізація документів, підготовлених з метою працевлаштування в Польщі на термін 6 (12) місяців. Вартість такої додаткової послуги становить 200 євро.

Для оформлення у нас візи потрібно:

Надати копію закордонного. паспорта з терміном дії не менше 1,5-2,5 року, 2 кольорових фото 3,5х4,5 см (80% обличчя).
Заповнити особисті дані в персональній анкеті.
Укласти з нами офіційний договір про співпрацю.
Сплатити 50% авансу на зазначений у договорі рахунок.
Сплатити решту суми до моменту відправки нами документів, необхідних для подачі в консульство, на Вашу адресу.

Типи оформлюваних віз

 

Для працевлаштування і роботи за кордоном відкриваємо робочу візу відповідно до вимог законодавства відповідної країни аші співробітники надають спеціалізовану допомогу в оформленні робочої візи на підставі підготовленого бізнес-запрошення від іноземного роботодавця

 

На нас можна розраховувати і в оперативному оформленні студентської візи. Послуга полягає в консультації, перевірці документів для подачі і їх доукомплектації при необхідності. В результаті ви отримуєте візу на навчання з правом перебування в країні терміном 365 днів.

 

Допомагаємо отримати шенгенську візу навіть в чистий паспорт. При наявності закордонного паспорта старого зразка, а не біометричного, оформляємо шенгенську візу, в тому числі мультивізу, для туристичної або бізнес-поїздки в будь-яку з країн ЄС.

Серйозну увагу приділяємо основного документа в необхідному пакеті для отримання робочої візи - контрактом між Вами і роботодавцем з описом умов роботи (терміну дії, заробітної плати, режиму роботи тощо). У разі відмови консульства надати вам візу наше агентство бере на себе підготовку другого пакету документів за свій рахунок.

Щоб ви були впевнені в реальному існуванні документів, перш ніж здійснити остаточну оплату, ви отримуєте від нас їх копії.